DRUŠTVENI DOGODKI

DRUŠTVENI DOGODKI

soboto 18. maja, nas naš podpornik in donator Centralna čistilna naprava Domžale Kamnik, vabi na DAN ODPRTIH VRAT »ŽIVLJENJE V KAPLJICI VODE«

Na prireditvi bo nastopilo tudi naše društvo s samostojno stojnico na kateri bomo predstavili čebelje pridelke, jih dali v pokušino in delili promocijski material. Prireditev bo potekala v neposredni bližini našega bodočega čebelnjaka, ki ga bomo začeli graditi še v tem ali najkasneje v naslednjem mesecu.

Program prireditve:

Centralna čistilna naprava ČN Domžale – Kamnik, se bo predstavila, kdo so in kaj delajo za nas in za čisto reko Kamniško Bistrico. Skupaj z njimi – strokovnjaki, se bomo ozrli v skrivnosti življenja v kapljici vode, ter pomagali izbrati zmagovalce natečaja »Življenje v kapljici vode«.

9.50 – Darilo Godbe Domžale in gasilcev GD Študa in GD Ihan za oči in ušesa
10.00 – Začetek prireditve z gosti presenečenja
10.30 – Ogled izbranih filmov »ŽIVLJENJE V KAPLJICI VODE«
10.45 – Izbor zmagovalnega filma
11.00 – Predah pred ogledom CČN
11.30 – Ogled CČN / pogled pod mikroskop

Drage čebelarke in čebelarji, skrb za čisto naravo je naše osnovno poslanstvo, kajti čebele so njen nepogrešljiv in sestavni del, zato vas vabimo da se skupno udeležimo tega dogodka in tako izkažemo pripadnost programom, projektom in ustanovam, ki skrbijo za čistočo in revitalizacijo našega okolja.